Vrei sa descarci o fotografie? Scrie-mi un e-mail la oana@aphroditestudio.ro si sunt sigura ca te pot ajuta!
logo
logo

Despre noi

Data viitoare cand te vei uita in oglinda...

... uita de toate acele clisee care spun ca esti prea..., prea...sau prea...; doar priveste-te si admira-te. Descopera-te cu adevarat: esti frumoasa si poti simti asta! Autocritica va inceta de la sine si vei reusi sa te vezi pe tine cu adevarat; iar acesta este doar al doilea pas catre o zi pe care n-ai sa o uiti cu usurinta.

Vino alaturi de noi pentru o sedinta in care te vom introduce intr-o stare de spirit asa cum ar trebui sa ai mereu de-aici incolo. Te vom ajuta sa-ti dezvalui la maxim feminitatea si iti vom oferi o experienta inedita timp de 4 ore, un make-up realizat de o profesionista si niste fotografii de exceptie care iti vor arata cat de multa incredere poti si trebuie sa ai in tine.

Care e primul pas? Sa-ti faci curaj si sa-ti programezi sedinta cu noi. Te primim intr-un cadru cat se poate de inedit: in bucataria noastra. Probabil ca nu te asteptai la asta, dar te vom convinge ca in bucatarie se pot face si alte minuni decat cele culinare.CUm asa? E simplu: esti frumoasa si noi vedem asta!

Oana

Fotograf

Oana

Numele meu este Oana, sunt fotograf si initiatoarea proiectului meu de suflet, Aphrodite, prin care imi propun sa schimb in bine perceptia femeilor despre ele insele. Cred cu tarie ca fiecare femeie este frumoasa si te voi convinge si pe tine ca avand alaturi ajutoarele potrivite, oricine poate fi "regina balului" pentru o zi.

Irina

Make-up artist

Irina

De mai bine de 15 ani sunt in cautarea frumosului. Artele plastice m-au invatat sa apreciez creativitatea si individualitatea, iar anii de practica arhitecturala cum sa imbin stiinta, precizia si imaginatia cu personalitatea fiecarei persoane care apeleaza la serviciile mele. Astazi, cea mai mare satisfactie o gasesc pe chipul altora, atunci reusesc, prin machiaj, sa le aduc bucuria de a descoperi frumusetea unica pe care o poseda. Aphrodite este, in primul rand, despre frumusetea ta si despre cum o vom scoate in evidenta impreuna.

Proiectele noastre

Fotografie, Make-up, Creativitate & Bon Ton

Te invitam sa rasfoiesti printre proiectele noastre de pana acum si sa te convingi cata dreptate avem atunci cand spunem ca fiecare femeie este frumoasa!

Programeaza din timp o sedinta cu noi!

Este cadoul tau pentru tine. Fa-ti curaj si dezvaluie-ti adevarata frumusete! E atat de simplu...